Location
5. vån
Aukioloajat
På vardagar 9-21
9-19
12-18

TILAVA

 

TILAVA är en föregångare i att bjuda på högklassiga fastighetsförmedlingstjänster. Servicekonceptet vi erbjuder omfattar en helhet som utvecklats i stor detalj

för att genomföra försäljningen och anskaffningen av ett hem med förtroende och expertis.

Vi ser inte oss själva som fastighetsförmedlare, utan som en serviceproducent som gör bytet av hem till en upplevelse. Vår passion är de högklassigaste objekten, den bästa servicen och förstås TILAVAs uppskattade kunder.

TILAVA uppkom ur passionen för vackra hem, samt för en brinnande önskan att betjäna bostadssäljare och -köpare på ett förstklassigt sätt. Genom noggrann styling och fotografering ser vi till att ditt hems värde förmedlas till potentiella köpare. Vi utarbetar den bästa marknadsföringsstrategin för just ditt hem som du kan påverka om du så önskar.

När vi säljer ditt hem kommer vi endast att använda marknadsmaterial av allra högsta kvalitet. Vi håller visningar enligt dina önskemål och är mycket flexibla. Du får tillgång till professionella fastighetsförmedlare vars passion och mål är att göra ditt hembyte till en upplevelse. Vi berättar gärna personligen mer om vår försäljningsprocess.

 

Välkommen till vår studio i Kamppis Kortteli på femte våningen!

 

Hilla, Mikko & Tilava LKV

Se även dessa

Location
1. vån (elhuset)
Location
E -nivå
Location
E -nivå
Location
P -nivå
Location
1. vån (elhuset)
Location
E -nivå