Bebes - äitiyden erikoisliike / Kauppakeskus Kamppi

Bebes - specialbutik för mammor

Location
3. vån
Aukioloajat
På vardagar 9-21
9-19
12-18
Telefonnummer

Bebes - specialbutik för mammor some:

Bebes – specialbutik för mammor


Bebes är ett inhemskt familjeföretag som grundades 2003. Vi är en specialbutik för alla gravida kvinnor, kvinnor som ammar, mammor, pappor, gudföräldrar och mor- och farföräldrar. Vår butik i Kamppi är den enda i världen, men vårt sortiment finns också i vår webbutik. I vårt sortiment hittar du trendiga produkter av hög kvalitet för graviditet, amning och babyvård. Vi vill erbjuda ekologiskt tillverkade produkter, och vi fäster mycket uppmärksamhet vid klädernas material och satsar på naturmaterial så ofta som möjligt. 

Våra försäljare är experter inom moderskapsbranschen, och de flesta av dem är också mammor. En del av dem har också erfarenhet av bl.a. förlossningsförberedelse, amningsstöd eller att fungera som doula eller barnmorska. Hos oss får du personlig service och hjälp för flera olika slags behov, till exempel i att använda Manduca-bärsjal eller -bärsele.

I vår butik finns fåtöljer som du kan använda när som helst till exempel för amning, samt ett Baby VIP-skötrum där det är enkelt att byta blöja. 

Bekanta dig med våra produkter i vår webbutik www.bebes.fi
 

Se även dessa

Location
E -nivå (elhuset)
Location
4. vån
Location
E -nivå
Location
2. vån
Location
2. vån
Location
3. vån