H&K Helsinki jalkahoitola Anja Hokkanen

H&K Helsinki jalkahoitola Anja Hokkanen

Location
1. vån (elhuset)
Aukioloajat
må - tor 9-18
fre 9-17
10-14
Stängd

H&K Helsinki jalkahoitola Anja Hokkanen some:

H&K Helsinki – En betjänande specialbutik för hälso- och friskvårdsprodukter


H&K Helsinki Jalkahoitola Anja Hokkanen erbjuder fotterapitjänster med drygt 30 års erfarenhet. Förutom att vi erbjuder basfotvård tillverkar vi också personliga stödjande innersulor och tåortoser. Vi kan hjälpa dig med problem med hammartår och hallux valgus, samt med smärtor och hudproblem (t.ex. förhårdnader) som beror på felaktig fotställning.

Vi undersöker fötter och erbjuder gånghandledning. Vi mobiliserar fötter och gör fascia-behandlingar. Vi har också en PhysioTouch-undertrycksapparat som hjälper mot olika smärtor, till exempel för plantarfasciit, och vi erbjuder också klassisk massage. Vi utför kinesitejpning och använder den splitternya 6D-tejpen. Vi behandlar inväxta tånaglar med olika metoder, tunnar ut förtjockade naglar, behandlar diabetiker och psoriatiker samt utför sårvård.

I vår butik hittar du omsorgsfullt utvalda skor av hög kvalitet. I val av skor har vi beaktat personer med hammartår och hallux valgus, som behöver skor med en flexibel och mjuk framdel. Vi har också skor för breda fötter. Vid behov kan vi göra individuella ändringar på skorna, till exempel lägga till stöd för det tvärgående fotvalvet, vaddering i hälen o.s.v.

I vårt sortiment finns också arbets- och hemsandaler. Om du vill kan vi kontrollera din fotställning och hjälpa dig att hitta rätt skor för just dina fötter. Vi har ett stort sortiment fabrikstillverkade stödande innersulor som vi vid behov kan göra personliga. Dessutom har vi vårdande stödstrumpor, flygstrumpor och stödstrumpor med dragkedja.

I vårt sortiment av silvertextilier ingår strumpor, handskar, skjortor och byxor. Vår butik säljer fotvårdsprodukter av hög kvalitet för varje hudtyp. Vackra hopfällbara promenadkäppar, kryckor och mycket annat.

Välkommen!
 

Se även dessa

Location
E -nivå (elhuset)
Location
4. vån
Location
2. vån
Location
5. vån
Location
1. vån (elhuset)