Location
5. kerros
Aukioloajat
Arkisin 9-21
La 9-19
Su 12-18

TILAVA on edelläkävijä korkealaatuisten kiinteistönvälityspalveluiden tarjoajana. Tarjoamamme palvelukonsepti kattaa yksityiskohtaisesti kehitetyn kokonaisuuden
toteuttaa kodin myynti ja hankinta luottamuksella ja ammattitaidolla.

Emme näe itseämme kiinteistönvälittäjänä, vaan palveluntarjoajana, joka luo kodinvaihdosta elämyksen. Intohimonamme ovat laadukkaimmat kohteet, paras palvelu ja tietysti TILAVAn arvostetut asiakkaat.

TILAVA on syntynyt intohimosta kauniita koteja kohtaan sekä palavasta halusta palvella asunnon myyjiä ja ostajia ensiluokkaisella tavalla. Varmistamme huolellisen stailauksen sekä kuvauksen kautta, että kotisi arvokkuus välittyy potentiaalisille ostajille. Luomme juuri sinun kodillesi parhaan mahdollisen markkinointistrategian ja voit halutessasi vaikuttaa tähän.

Sinun kotiasi myytäessä tulemme käyttämään ainoastaan laadukkaimpia markkinointimateriaaleja. Esittelemme kotisi toiveidesi mukaan ja hyvin joustavasti. Käytössäsi on ammattivälittäjät, joiden intohimona ja päämääränä on luoda kodinvaihdostasi elämys. Kerromme mielellämme henkilökohtaisesti lisää myyntiprosessistamme.

Tervetuloa studioomme Kortteliin Kampin viidenteen kerrokseen!

Hilla, Mikko & Tilava LKV

Ladataan karttaa

Katso myös nämä

Location
1. kerros
Location
1. kerros (sähkötalo)
Location
E -taso
Location
E -taso
Location
P -taso
Location
P -taso