Kampin suutari-avain ja löytötavarapalvelu

Location
E -taso
Aukioloajat
Arkisin 7-21
La 9-19
Su 12-18
Puhelinnumero
+358 9 739 010

Kampin suutari - monipuolista palvelua 


Monitoimipalvelu aivan Helsingin keskustassa. Palveluumme kuuluvat: jalkinekorjaus, avain- ja teroituspalvelut, polkupyörähuolto sekä perinteiset suutarintyöt (korkolaput, puolipohjat). Teemme myös koronkiinnitykset, pohjavuoret, takavuoret ja vetoketjukorjaukset.

Avainpalvelumme sisältää mm. Abloy-avaimet, ura-avaimet, varmuuslukkojen avaimet, auton avaimet ja sarjoitamme myös riippulukkoja omalle avaimellesi. Meiltä myös liukuesteet jalkineillesi sekä jalkinehoitovälineet.

Vaatturipalvelut nyt myös suutarissa. Vaatturimme ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Tule ja kysele lisää vaatturin palveluista. Lahkeiden lyhennykset, kavennukset etc.

Löytötavarapalvelut hoituvat Kampin suutarin toimesta, joka ylläpitää  Suomen löytötavarapistettä, puh. 0600 04401 1,67€/min+pvm.

Tavarasäilytys -palvelua löytyy suutarista E-tasolla voit jättää säilytykseen sukset, polkupyörät ja muut ylimääräiset matkatavarat lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen säilytykseen. E-tasolta löytyy myös lukittavia Matkahuollon tavarasäilytyslokeroita. Se sijaitsevat Anttilan tavaratalon ja Mustin ja Mirrin vieressä.

Säilytyshinnat / vrk:
alk. 5€
Suurempien tavaroiden säilytys sopimuksen mukaan.

WC löytyy 3:sta eri kerroksesta

- Kaukoliikenteen terminaalissa kaksi kolikoilla toimivaa wc:tä

- E-tasolta ravintola-alueen keskeltä.HUOM: Tämän alueen inva-WC suljettu ja koko wc-ryhmä on menossa remonttiin talvella 2016

- E-tasolta Mustin ja Mirrin vierestä. Toimivat vain kolikoilla tai poleteilla.Tässä myös inva-WC, joka avautuu nappia painamalla. Nappi hälyttää valvomossa, joka avaa oven etänä.

- 1. kerroksesta Espresso Housen vierestä. Täällä myös inva-wc. Kaikki ilmaisia

Kiinnostaisivatko sinua myös

Location
1. kerros
Location
4. kerros
Location
E -taso
Location
2. kerros
Location
2. kerros