Location
E -taso
Aukioloajat
Arkisin 9-21
La 9-19
Su 12-18

It’s Pure some:

IT'S PURE - PUHTAAN RUOAN EDELLÄKÄVIJÄ

It’s Pure on puhtaan ruoan edelläkävijä Suomessa. Jokaisessa myymälässämme luomutuotteiden osuus on yli 50 %. 


Panostamme puhtaisiin ja reiluihin valintoihin, ja tarjoamme vastuullisesti tuotettuja irtotuotteita sekä huolella valittuja pakattuja tuotteita. Emme kuitenkaan unohda syömisen iloa ja herkuttelun himoa! 


Uudistuvista Punnitse & Säästä-myymälöistä syntyy kattava ja palveleva It’s Pure-myymäläverkosto. Huhtikuussa 2018 It’s Pure myymälöitä on jo yksitoista ja Punnitse & Säästä myymälöitä kuusitoista. 

Muuttumisen myötä tuotevalikoima kasvaa ja muuttuu entistä luonnollisemmaksi. It’s Pure tarkoittaa Puhtaita ja Reiluja valintoja niin tuotteissa kuin toiminnassammekin. 


Olemme puhtaan ruuan edelläkävijä Suomessa. Olemme useimmissa luomutuotteissa hinta- ja laatujohtaja. Pyrimme suosimaan paikallisia toimittajia aina kun mahdollista. 


Toimimme vastuullisesti 

Ei turhia pakkausmateriaaleja ja -kaasuja, kiitos! Toimintamme perustuu ekologisiin valintoihin. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat vastuullisesti ja kestävästi tuotettuja. Nämä ovat myös ehtoja, kun valitsemme tavarantoimittajia maailmalta. Takaamme kattavan valikoiman 

Ketjullamme on Suomen laajin irtotuotteiden valikoima. Valikoimistamme löydät niin maidottomat, laktoosittomat, gluteenittomat kuin luomutuotteetkin. Itse valitsemalla luot juuri omannäköisen ja -kokoisen herkkuhetken. 


Puhdas ruoka on maukasta ja ravitsevaa. Tarjoamme maukkaita välipalaherkkuja Suomesta ja ulkomailta. Valikoimassamme on myös huolella valittuja It’s Pure-tuotteita, joita et saa mistään muualta kuin It’s Pure-, Punnitse ja Säästä-myymälöistä sekä itspure.com-nettikaupasta.

Katso myös nämä

Location
1. kerros (sähkötalo)
Location
E -taso
Location
E -taso
Location
E -taso
Location
E -taso