Bebes - äitiyden erikoisliike

Location
3. kerros
Aukioloajat
Arkisin 9-21
La 9-19
Su 12-18
Puhelinnumero
+358 9 737 007

Bebes - äitiyden erikoisliike some:

Bebes - Äitiyden erikoisliike kaikille äideille

Bebes on äitiyden palveleva erikoisliike kaikille odottajille, imettäjille, äideille, isille, kummeille ja isovanhemmille. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät tuotteet raskauteen, imetykseen ja vauvanhoitoon.

 

Valikoimassamme on äitiys- ja imetysvaatteita mm. merkeiltä: Boob, Mamalicious, Noppies, Love2Wait ja Ripe Maternity. Laajasta imetysliivivalikoimastamme löydät mm. seuraavat laadukkaat merkit Bravado, Cake Maternity, Boob, Hot Milk ja You Lingerie. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan liivimallin ja koon. Kokoja löytyy jopa L-kuppiin asti.

 

Vauvoille tarjoamme mm. käytännöllisiä luomupuuvillaisia vauvanvaatteita, keskosvaatteita, unipusseja, peittoja, tossuja ja merinovillaisia myssyjä. Imetyksen tueksi Lansinoh-sarjan tuttipullot ja tarvikkeet, sekä Lifefactoryn lasiset tutti- ja juomapullot. Opastamme sinua myös Manduca-kantoliinan ja -repun käytössä.

Sisustus- ja lastentarvikepuolella tarjoamme mm. Liewoodin ja Cam Camin luomupuuvillaisia harsoja, hoitoalustoja, huppupyyhkeitä ja tuttinaruja.

 

Liikkeestämme löydät paljon kivoja lahjaideoita kastelahjaksi, vauvalahjaksi tai Baby Shower-lahjaksi. Mm. Sophie La Giraffe -tuotteet, sekä odottajan Bola-korut ovat suosittuja lahjaideoita. Löydät meiltä myös äitiysaiheista kirjallisuutta, sekä erilaisia vauvakirjoja. Paketoimme mielellämme lahjasi kauniiseen lahjapakettiin.

 

Bebes on vuonna 2003 perustettu kotimainen perheyritys. Liikkeemme on ainoa maailmassa, mutta valikoimamme löydät myös verkkokaupastamme. Pyrimme tarjoamaan ekologisesti valmistettuja tuotteita ja kiinnitämme paljon huomiota vaatteiden materiaaleihin suosien luonnonmateriaaleja niin paljon, kuin mahdollista.

 

Myyjämme ovat kokeneita äitiysalan ammattilaisia. Suurin osa myyjistämme on itsekin äitejä. Osalla on lisäksi kokemusta mm. synnytysvalmennuksesta, imetystuesta, doulaamisesta tai kätilön työstä. Meillä saat yksilöllistä palvelua ja apua moniin erilaisiin tarpeisiin.

 

Liikkeessämme on nojatuolit, jotka ovat aina käytössäsi vaikkapa imetykseen, sekä Baby VIP hoitohuone, missä vaipanvaihto onnistuu kätevästi.


Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme www.bebes.fi

Katso myös nämä

Location
E -taso
Location
4. kerros
Location
E -taso
Location
2. kerros
Location
2. kerros
Location
3. kerros