Uskalla yrittää -finaali Kampissa!

Uskalla yrittää -finaali

Starting date
End date
Starting time
15 -
Ending time
19
Lead
Tervetuloa tutustumaan maamme tulevaisuuden tekijöihin ja heidän yrityksiinsä. Nämä nuoret tekevät töitä, luovat työpaikkoja ja perustavat yrityksiä Suomessa seuraavien vuosikymmenten ajan!
Body

NY-yrittäjät ympäri Suomen valtaavat Kauppakeskus Kampin kerrokset keskiviikkona 18. huhtikuuta klo 15-19 Uskalla Yrittää -finaalin messujen ajaksi! Tapahtuma on vierailijoille täysin maksuton.

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä kaksipäiväisessä Uskalla Yrittää -finaalissa 18.-19.4.2018 päätähtinä ovat 220 nuorta ja heidän 80 NY-yritystään. Kampin messuilla nuoret esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan keskiviikkona.

Finaalin nuoret osallistuvat kuluvana lukuvuonna omassa koulussaan peruskoulussa tai toisella asteella Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan ja korkea-asteella NY Start Up -ohjelmaan. He ovat ideoineet ja perustaneet oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiä.

Finaali on molempien ohjelmien Suomen Mestaruuskilpailu, jonka voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä!

Osallistu ja seuraa tapahtumaa myös sosiaalisessa mediassa!
#UskallaYrittää @NuoriYrittajyys