It's Pure

It's Pure avaa myymälänsä 1.6.

Starting date
Starting time
10:00
Lead
Puhtaan ruoan edelläkävijä, It's Pure, avaa uuden myymälänsä Kampin E-tasolle 1.6.
Body

It’s Pure on puhtaan ruoan edelläkävijä Suomessa. Jokaisessa myymälässä luomutuotteiden osuus on yli 50 %. Tervetuloa täysin uuteen It's Pure -myymälään Kampin E-tasolle, löydät myymälän bussiterminaalin ja GameStopin vierestä. Tätä upeaa lasikuutiota ei voi olla näkemättä!

Avajaistarjouksia:

It's Pure avajaistarjous
It's Pure avajaistarjous
It's Pure avajaistarjous
It's Pure avajaistarjous
It's Pure avajaistarjous


Panostamme puhtaisiin ja reiluihin valintoihin, ja tarjoamme vastuullisesti tuotettuja irtotuotteita sekä huolella valittuja pakattuja tuotteita. Emme kuitenkaan unohda syömisen iloa ja herkuttelun himoa! 

Olemme puhtaan ruuan edelläkävijä Suomessa. Olemme useimmissa luomutuotteissa hinta- ja laatujohtaja. Pyrimme suosimaan paikallisia toimittajia aina kun mahdollista. 

Ketjullamme on Suomen laajin irtotuotteiden valikoima. Valikoimistamme löydät niin maidottomat, laktoosittomat, gluteenittomat kuin luomutuotteetkin. Itse valitsemalla luot juuri omannäköisen ja -kokoisen herkkuhetken. 

Puhdas ruoka on maukasta ja ravitsevaa. Tarjoamme maukkaita välipalaherkkuja Suomesta ja ulkomailta. Valikoimassamme on myös huolella valittuja It’s Pure-tuotteita, joita et saa mistään muualta kuin It’s Pure-, Punnitse ja Säästä-myymälöistä sekä itspure.com-nettikaupasta.